Hiske Kuilman Coaching

“Mijn klanten zijn echt allemaal gekomen door de communicatie online”

 

 “Mensen zeiden vaak: je schrijft heel fijn. Maar mijn website was meer een informatiefolder dan dat het klanten opleverde. Mijn massageworkshops liepen gewoon niet. Ik wilde weten hoe ik schrijven kon inzetten voor de marketing van m’n bedrijf. Zo kwam ik bij Peters training terecht. Een mooie aanvulling op wat ik al kon. Dit was wat ik nodig had.

Het is heel goed dat de training begon met m’n bedrijf, dat is namelijk de basis van alles wat je daarna doet.

Alleen, ik liep al gelijk helemaal vast. Eigenlijk al in de eerste lessen over doelgroep. Ik schreef een heel kladblok vol met nieuwe versies en toch kwam het niet echt.

Gelukkig maar, bleek. Want ik kwam erachter dat m’n hart niet bij masseren lag. Dat hielp me een nieuw bedrijf op te zetten, waar ik wél blij van word. In mijn nieuwe bedrijf begeleid ik vrouwen die hun baby zijn verloren tijdens de zwangerschap, bevalling of kort daarna.”

“Ik vind het fijn dat ik gewoon toegang hou tot het materiaal. Als ik ergens mee bezig ben, neem ik de lessen over dat onderwerp weer even door.”

“Ik heb nu klanten, en dat komt door de manier waarop ik communiceer. Ze zijn echt allemaal gekomen door de communicatie online.

Ik merk dat veel vrouwen me een tijd volgen voordat ze de stap zetten daar iets mee doen. Ik krijg veel berichten van mensen: ik volg je, ik lees alles wat je schrijft en ik ben zo blij als je weer iets publiceert.

Wat ik andere ondernemers mee wil geven: zelfs als je boodschap al staat, zelfs als je denkt dat je het allemaal al weet, is het goed om er toch weer opnieuw naar te kijken. Er veranderen steeds dingen. Mijn boodschap was eerst dat het leven weer heel erg leuk wordt. Veel te positief, en daardoor bereikte ik mijn doelgroep niet. Dus heb ik gekeken naar wat m’n ideale klant echt nodig heeft. Daar heb ik een verschuiving in gemaakt.”

“En nu ik klaar ben met de training? Ik vind het fijn dat ik gewoon toegang hou tot het materiaal. Als ik ergens mee bezig ben, neem ik de lessen over dat onderwerp weer even door. Ik kan het gewoon per stukje doen. Heel praktisch.

Er zijn zeker ondernemers die ik de training aanraad. Soms lees ik dingen waarvan van ik denk: dat kan echt beter. Die mensen kunnen dit wel gebruiken.”

Hiske Kuilman, coach voor vrouwen die hun baby hebben verloren