Full house

Zeker drie voetbalvelden groot was de boerencamping in Engeland. En aangezien er maar drie tenten stonden, hadden we een voetbalveld elk.

Tot vrijdagavond.

We kwamen terug van een dagje Brighton en tot onze schrik was het hele terrein gevuld. Het voelde onwerkelijk. Scheerlijnen kruisten elkaar, zo vol was het.

Maar ach, het gaf ons de kans om de Engelse campingcultuur van dichtbij mee te beleven: spelletjes cricket, roodverbrande Charlies en Susies, worstjes en witte bonen bij het ontbijt. Plus ijsjes direct voor de tent – ook de ijscoman had de drukte ontdekt.

Op zondag wachtte ons een nieuwe verrassing: alles weer leeg.

Wij blij.

Zo niet de ijscoman.

We hoorden z’n jingle al van ver aankomen. Bij de ingang van het veld stopte hij abrupt. Zijn mond ging pas weer dicht toen we uit medelijden een ijsje bij hem kochten.

 

Zomerzotheid

De vakantietijd breekt aan. Al is je doelgroep op vakantie, je kunt gerust blijven bloggen, e-mailen en posten. Want is het je weleens opgevallen hoeveel mensen op strand of terras op hun mobiel zitten?

  • Op vakantie willen mensen makkelijk consumeren. Daarom zijn lijstjes een goed idee. De hipste zomerfestivals, je top 10 van boeken over je vak of een checklist veilig zonnen – het kan allemaal.
  • Ook volop blogkansen voor foodies: makkelijke recepten voor de camping, de lekkerste picknickhapjes, hoe je een trekkersmaaltijd met een paar kleine toevoegingen wél smakelijk maakt, exotische recepten voor thuisblijvers, geheime eetadresjes in Brighton…
  • Als anti-stresscoach geef je je volgers tips om ontspannen op vakantie te gaan. Plus tips om eenmaal terug het vakantiegevoel vast te houden.

Maarre… je kunt natuurlijk ook niets doen en gewoon van je welverdiende vakantie genieten.

 

Er was eens…

Op de Dag van het Sprookje begin je al je tweets en posts met ‘Er was eens’. Of blog over jouw succesverhaal als ondernemer. Leg uit hoe jouw lezers lang en gelukkig (en gezond) kunnen leven. Vraag welke drie wensen ze hebben in relatie tot het probleem wat jij oplost. Deel je top 10 van magische trucs.

Een actie kan ook, onder het motto ‘deze aanbieding lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is waar en dat is het mooie’.

 

Nog even een zijsprong

Kan een zaterdag tegelijk een maandag zijn? Wel op 20 juli, want dan is het International Moon Day. Een bijzondere bovendien: precies 50 jaar geleden zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan.

  • De perfecte aanleiding om te vertellen over de grote sprong die jij als ondernemer, professional of mens maakte (en die maar een klein stapje leek).
  • Heb je een product of dienst vernieuwd? Dan is 20 juli een mooie datum voor je lancering. Doe dit vooral met ‘kleine’ lanceringen – veel mensen zijn immers op vakantie. Vergeet niet om naar je lancering af te tellen 🙂
  • Weetje: jouw smartphone kan meer dan de computers die bij de maanlanding werden gebruikt. Maak een rijtje van zaken uit jouw vak die zich in 50 jaar ook revolutionair hebben ontwikkeld.

 

 

Events komende weken

Share This