Jouw probleem, heb ik er een antwoord op?

Misschien wel…
Als ondernemer wil je graag groeien. Maar dat lukt niet, of niet genoeg naar jouw zin. En je hebt alles al gedaan: e-mail, Facebookcampagnes, SEO-strategieën…

Je loopt hier steeds tegen aan:

  • Je bent drukker dan ooit
  • Je bent niet met de dingen bezig die jij leuk vindt
  • Je komt geen stap verder
  • Je hebt te weinig bereik om echt te kunnen groeien
  • Je weet niet hoe je het aan het eind van de maand moet rooien
  • Je groeit niet (als bedrijf én als persoon)
  • Wat je ook probeert, het levert geen resultaat op

Je bent niet de enige

Veel ondernemers worstelen hiermee. Oorzaak: ze weten alles over hun eigen vakgebied, maar minder over verkoop, marketing en communicatie.

Al sinds 1988 werk ik voor opdrachtgevers om dergelijke worstelingen te elimineren.

Mijn naam is Peter Post – copywriter.

Een copywriter is een tekstschrijver met verstand van verkoop. Ik schrijf woorden, mijn opdrachtgevers gebruiken die en de klanten van mijn opdrachtgevers pakken hun portemonnee of pinpas en kopen.

Precies wat jij ook zoekt.

Heb je alles al geprobeerd?

Als je alles al hebt geprobeerd en niks werkt, wat ga je dan doen? Ga je weer investeren in ’The Next Big Thing‘ dat al wel weer ergens op het internet circuleert? Nog een keertje geld uitgeven aan de volgende internettruc?

Niet doen.

Het kost je geld en je raakt erdoor gefrustreerd. Terwijl als je product goed is, je potentiële klanten in jou zijn geïnteresseerd. Het enige is dat jij niet weet hoe je ze moet overtuigen.

Tenminste: de manier waarop je het tot nog toe deed werkt niet.

Als je alles al hebt geprobeerd, ligt het maar aan één ding: copywriting. Je klanten overtuigen met de juiste woorden.

Kan ik je daarbij helpen?

Ja.

Opdrachtgevers investeren veel geld om mensen zoals ik in te huren. Die investering halen ze er makkelijk en snel weer uit. Het werk dat ik maak zorgt dat ze meer omzetten.

Over Peter

 

Als je de juiste woorden en strategieën gebruikt, komen nieuwe klanten vanzelf naar je toe. Want met teksten die verleiden verkoop je meer.

Zo eenvoudig is het.

Ik begon mijn carrière als copywriter in 1988, bij een Peter Post – Copywriting voor ondernemers groot Amerikaans reclamebureau in Amstelveen.

In 1999 werd ik zelfstandig ondernemer. Ik verhuurde mezelf aan de grote reclamebureaus van Nederland. Je kent mijn werk van onder meer Albert Heijn, Staatsloterij en Mercedes-Benz.

Sinds 2010 ligt mijn focus op copywriting voor ondernemers, met name online. Want welke nieuwe (internet)techniek dan ook, de principes van verkoop en verleiden veranderen niet.

Ik help je graag met het succesvol maken van je onderneming.

 

Zo help ik je (3 manieren)

Gratis tips en inspiratie

Geen idee waarover je moet schrijven?
Ontvang om de vrijdag inspiratie. Gratis.

Titels die Verleiden

Met goede titels zorg je dat lezers
wel je tekst lezen.

Winnen met Woorden

Maak een merk van je bedrijf, word zichtbaar en verkoop met woorden.

 

Gek op vliegvissen

Wat heeft vliegvissen met copywriting te maken? Alles.

Met vliegvissen probeer ik met kunstinsecten (die ik zelf maak) vissen te verleiden tot een aanbeet. De vraag is altijd: welke vlieg doet het op dit moment?

Dat is een kwestie van goed kijken, ervaring en veel uitproberen. Maar er komt dat moment dat je het juiste vliegje op de juiste wijze presenteert en dat een vis toehapt: BEET!

Copywriting werkt eigenlijk net zo.

 

Copywriting is verkopen met woorden

Copywriting werkt op basis van de oude principes van verleiding. Het maakt niks uit of dat online of offline is: de principes zijn hetzelfde. Het is verkopen met woorden.

Iedereen heeft leren lezen en schrijven. Niet iedereen is een goede copywriter.

Het heeft geen zin om je teksten te laten schrijven door een bevriende journalist of leraar Nederlands. Dat levert misschien wel goede teksten op, maar geen verkoop.

Als je de principes van copywriting kent en die goed toepast komen nieuwe klanten vanzelf. Door de juiste woorden en strategieën toe te passen verkoop je meer.

Het is mijn missie om 25.000 ondernemers daarbij te helpen.