Over Peter Post – copywriter

Jouw probleem, heb ik er een antwoord op?

Misschien wel…

Als ondernemer wil je graag groeien. Maar dat lukt niet, of niet genoeg naar jouw zin. En je hebt alles al gedaan: e-mail, Facebookcampagnes, SEO-strategieën…

Je loopt hier steeds tegen aan:

  • Je bent drukker dan ooit
  • Je bent niet met de dingen bezig die jij leuk vindt
  • Je komt geen stap verder
  • Je hebt te weinig bereik om echt te kunnen groeien
  • Je weet niet hoe je het aan het eind van de maand moet rooien
  • Je groeit niet (als bedrijf én als persoon)
  • Wat je ook probeert, het levert geen resultaat op
Peter Post Copywriter

Je bent niet de enige

Veel ondernemers worstelen hiermee. Oorzaak: ze weten alles over hun eigen vakgebied, maar minder over verkoop, marketing en communicatie.

Al sinds 1988 werk ik voor opdrachtgevers om dergelijke worstelingen te elimineren.

Mijn naam is Peter Post – copywriter.

Een copywriter is een tekstschrijver met verstand van verkoop. Ik schrijf woorden, mijn opdrachtgevers gebruiken die en de klanten van mijn opdrachtgevers pakken hun portemonnee of pinpas en kopen.

Precies wat jij ook zoekt.

Heb je alles al geprobeerd?

Als je alles al hebt geprobeerd en niks werkt, wat ga je dan doen? Ga je weer investeren in ’The Next Big Thing‘ dat al wel weer ergens op het internet circuleert? Nog een keertje geld uitgeven aan de volgende internettruc?

Niet doen.

Het kost je geld en je raakt erdoor gefrustreerd. Terwijl als je product goed is, je potentiële klanten in jou zijn geïnteresseerd. Het enige is dat jij niet weet hoe je ze moet overtuigen.

Tenminste: de manier waarop je het tot nog toe deed werkt niet.

Als je alles al hebt geprobeerd, ligt het maar aan één ding: copywriting. Je klanten overtuigen met de juiste woorden.

Kan ik je daarbij helpen?

Ja.

Opdrachtgevers investeren veel geld om mensen zoals ik in te huren. Die investering halen ze er makkelijk en snel weer uit. Het werk dat ik maak zorgt dat ze meer omzetten.

Over Peter

Ik werk en heb gewerkt voor grote opdrachtgevers als Microsoft, Mercedes-Benz, Albert Heijn, Postbank, Lotto, Postcodeloterij en Centraal Beheer. En steeds vaker ook voor opdrachtgevers die groot willen worden.

Ik ben in 1988 als junior copywriter begonnen bij een groot Amerikaans reclamebureau in Amstelveen (Bozell).

Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer. Vanaf dag 1 van mijn zelfstandigheid werd ik gebeld en ingehuurd door de grote reclamebureaus in Amsterdam e.o. om voor hun klanten campagnes te maken: verkoopacties, tv- en radiocommercials, mailings, billboards en dat soort zaken.

In 2003 werd ik via een bureau uitgenodigd om voor Microsoft te werken, waarvoor ik veel e-mailcampagnes en online verkoopacties heb helpen ontwikkelen. Sindsdien heb ik me steeds verder bekwaamd in online copywriting.

Gek op vliegvissen

Wat heeft vliegvissen met copywriting te maken? Alles.

Met vliegvissen probeer ik met kunstinsecten (die ik zelf maak) vissen te verleiden tot een aanbeet. De vraag is altijd: welke vlieg doet het op dit moment?

Dat is een kwestie van goed kijken, ervaring en veel uitproberen. Maar er komt dat moment dat je het juiste vliegje op de juiste wijze presenteert en dat een vis toehapt: BEET!

Copywriting werkt eigenlijk net zo.

Copywriting is verkopen met woorden

Copywriting werkt op basis van de oude principes van verleiding. Het maakt niks uit of dat online of offline is: de principes zijn hetzelfde. Het is verkopen met woorden.

Iedereen heeft leren lezen en schrijven. Niet iedereen is een goede copywriter.

Het heeft geen zin om je teksten te laten schrijven door een bevriende journalist of leraar Nederlands. Dat levert misschien wel goede teksten op, maar geen verkoop.

Als je de principes van copywriting kent en die goed toepast komen nieuwe klanten vanzelf. Door de juiste woorden en strategieën toe te passen verkoop je meer.

Het is mijn missie om 25.000 ondernemers daarbij te helpen.

Zo help ik je (3 manieren)

Ik help je groeien door goede copywriting. Of je nu online of offline met je doelgroepen communiceert (of allebei).

1. Gratis tips en informatie

Ik help je met gratis tips en informatie over copywriting, verkoop en marketing. Laat hier je e-mailadres achter voor de video met 3 tips waarmee je je omzet-lek kunt dichten. Plus een bijna-wekelijkse nieuwsbrief met een tip, advies of andere waardevolle informatie.

2.Titels die Verleiden

Ebook Titels die Verleiden, met 27 slimme formules om zelf titels te schrijven. Waardoor meer mensen je teksten lezen. Vraag hier het titelboek aan.

3. Online Verkoop Versneller

250X meer resultaat met je bedrijf door slimme copywriting.

Stap-voor-stap je copywriting verbeteren zonder veel tijd of geld te investeren. Met handige tips, trucs en inzichten die je meteen kunt toepassen en waarmee je direct resultaat ziet. Meer weten, kijk hier.